Bloggkalender

Blogg

Ett hav av hanhundar

2015-10-22 15:22

Ja detta med att hitta den perfekta hanen är inte lätt. Trodde jag hade gjort det. Men det blev tyvärr inte så. Sen hittade jag nr två. Men det blev tyvärr inte rätt det heller. Dagarna tickar ju för att Lucy löper nu. Men mitt i alla fundering så dök han upp från ingenstans. En fin import hane från England. Han har valpar efter sig. Så nu känns allt bra. Tror verkligen denna kullen kommer bli lika fin och härlig som förra blev. Så nästa vecka åker vi ner och para och håller tummarna för att detta året slutar i valp lådan eller att nästa år kommer att börja i valp lådan. 

Som sagt det är inte lätt. Men nu känns det rätt iallfall.

 


Det går upp och det går ner

2015-10-19 12:39

Ja tävlingen i helgen blev inte som jag hade tänkt mig. Tezzie skadade sig på första banan så jag fick avbryta tävlingen för henne. Sen började dom skjuta på skjut banan och Bella blev jätte rädd. Så vi packade ihopa oss och åkte hem. Nu tar vi upphåll och börja planera inför våren 2016.

Däremot har jag fått veta att TrampTass Gibbs har fåt sin första titel. RLDN och han vann även Lydnads klass 1 i lördes. Jätte kul med era fina framsteg. Vi följer honon och önskar han och matte lycka till i fram tiden. 

Lucy har börjar löpa så nästa lördag åker hon och jag på road trip söder ut. spännande. Kommer inom kort att lägga upp vem hon kommer att paras med under fliken valpar.

12167643_10153072976401447_2103255029_n

Här kommer en bild på gibbs från i lördes när han vann lydnaden.

 


Kontakt sidan vill inte fungera

2015-10-14 15:28

Min kontakt sida vill inte fungera. Ska kolla upp varför. Så vill ni skicka mail till mig så får ni maila mig på maria_bragwad@hotmail.com   Eller ringa mig på 0760370314. 

 

 


Tiden springer iväg

2015-10-11 09:01

Ja jag vet jag är så dålig på att uppdatera bloggen. Denna sommare har bara sprungit iväg. Mycket jobb och familje tid. Har inte blivit så mycket tävlingar denna sommaren men desto mer mysiga skogs promenader och bad. Jag har ställt ut både Abby och Lucy. Var nere i Ronneby. Båda fick ett VG och Lucy blev 4,a i öppen tik klass. Sen har jag varit på en Agility tävling nu i höst. Jag var nere i Klippan. Där körde Tezzie 2 nollade hopp lopp och tog uppflyttnings pinnar. Stolt över henne och hur långt vi har kommit från det att vi började tävla. 

Jag var och ögonlyste Lucy i veckan. Hon var fri på ögonen så nu väntar jag på att hon ska börja löpa så jag kan para henne. Jag har hittat en jätte fin liten kille till henne. Han tävlar Agility, har gjort BPH och provat på vallning vilken han visade intresse för. Tror på denna kombination då Lucy är lugnet själv och han gillar att arbeta då jag hoppas på att få fram valpar med motor i och som man även kan mysa i soffan med. J

Jag kommer att lägga upp vem han är när parningen är gjord.

Finns det intresse för valpar så får ni gärna höra av er via mail eller ringa mig. 

Till helgen blir det årets sista tävling för mig. Det blir dubbla klasser i agility i halmstad. Så har ni vägarna förbi kom gärna och titta. 

Jag har inga utställningar inplanerade heller då jag tänkte njuta av hösten/vintern i valp lådan.

Funderar fortfarande fram och tillbaka på om jag ska ta en Aussie kull eller inte. Vi får se vad som händer nästa år. Än så länge har jag inte börjat planera nästa år ännu. 

Jag får bilder och info om min tidigare valpkull då och då. Det är så roligt att veta att valparna har det så bra och att valpköparna är så nöjda med sina valpar/hundar. 

Det var lite om vad som har hänt. Fråga gärna om ni undrar något. Jag kommer bli bättre på att blogga när Lucy väl är parad. Vill att hon ska börja löpa NU.

Ha en fin söndag i det fina höst vädret som vi har här iallafall. Nu ska jag, barnen och hundarna snart ta en tur i skogen.