Blogg

Det går upp och det går ner

2016-03-12 17:08 | 0 kommentarer

Ja man ska väl börja med dom dåliga nyheterna. Abby var på röntgen i onsdes för att röntga tänderna då jag vet att hon saknar några tänder men ville veta exakt hur många det var. Det visade sig vara 10 tänder. Så det blir ingen avels hund av henne. Båda henne föräldrar har alla sina tänder men det kan ju alltid komma någon som ska vara lite speciell. Nu ska vi sikta in oss på att få igång henne på agilityn och sen är hon ju vår dotters hund. Iallafall om man frågar Maya 😊

image

Vi går i tankar nu om att skaffa oss en till avels tik. Jag har börjat fundera på om man kanske skulle köpa en ung hund istället för en valp. Vi får se om vi hittar något. 

 

Idag var jag på en inoff agility tävling med Tezzie. Årets första tävling och slut provet för halmstads nya tävlingsledare. Det var två hopp banor och en ag bana. Hopp A slutade vi på en 6,e plats med noll fel. Hopp B bestämmde jag mig för att ge allt och det slutade med att vi vann klassen. Sen blev det lite missförstånd mellan mig och Tezzie i agility klassen så jag valde att gå av banan istället för att vi skulle bli sura på varandra. Känner mig riktigt taggad inför vårens tävlingar. Har inte så många inbokade men tycker det är lagom med dom vi har hittat. 

Funderar även på att börja gå en rally lydnads kura med Coda. Hade nog kunnat vara kul. 

Nu ska jag fira min och tezzies första placering. Ha en trevlig lördag. 

image

image

image

 

 


Veterinär besök

2016-03-07 22:38 | 0 kommentarer

Idag var jag med hela ligan hos veterinären. Dags för årlig kontroll och vaccin. Mina hundar älakar att åka till veterinären. Men får ju godis där ock så får man stå i centrum när man står på britsen. Coda hoppade upp 3 gånger. Han trodde nog han kunde få allt godis. Alla hundar var fullt friska. Jag lyckades till och med ta en grupp bild på dom i bilen. Det är inte det lättaste. 

På onsdag ska Abby tillbaka för att röntgas. 

Sen laddar vi upp inför tävlingen i helgen med massa snö bus. 

Nu får vi hoppas på att våren kommer snart. 

image


Uppdatering pågår

2016-03-07 03:31 | 0 kommentarer

Ja nu när valparna har flyttat så är det väl dags att gå igenom sidorna och uppdatera lite. Lite ny bilder har lagts in i albumet hundarna. Sen snurra det i mitt huvud om komande valp kullar. Så blir det som jag tänkt blir det fler valpar i år. Men allt kan ju ändras. I morgon är det dags för gänget att vaccineras. Sen på lördag är det daga för årets första tävling. Inoff agility i halmstad hund arena. Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er via mail eller telefon. 😊