Blogg

Årets första tävlingar

2017-03-20 09:18 | 0 kommentarer

Dena helgen har gått i tävlingens tecken. Men rally tävling och utställning.

I lördes var jag  och Coda på tränignstävling i rallly lydnad. Jag och Coda gjorde först en nybörjare bana där vi fick 97p. Vårt bästa resultat :) Sen gjorde vi en fortsättnings banan. Där gick det inte lika bra. När jag kopplade loss honom vi starten råkade jag nog koppla bort öronen också för han ville inte alls lyssna på mig. Rundan slutade på 42p. Det är ju bara att fortsätta att träna. Träning ger färdighet. Coda tror alltid att det är bus och lek om han är lös och allvar om han är kopplad. Så nu ska jag försöka få han att förstå att det kan vara allvar när man är lös också.

IMG_2957

Jag har anmält honom till Råådalen där dom har dubbla rally klasser och ska anmäla hon till halmstad också. Så har vi 2 tävlingar att se fram emot i april.

 

Igår (söndes) var jag och Sia i Malmö på internationell hund utställning. Det var första gången som jag skulle ställa henne på en stor utställning. Sia fick ett VG med jätte fin kritik. Jag är jätte nöjd över henne. Hon är en fantastik hund. Det var första gången som hon åkte iväg själv utan  flocken sen hon flyttade hit i sommras. Men hon klarade det jätte bra. Blev det lite för trångt så sökte hon sig till mig. annars hälsade hon gärna på dom som ville hälsa på henne. Nu går vi och väntar på att hon ska börja löpa. Har hittat en så fin härlig kille till henne.

IMG_3104

Jag har redan bestämt vilket tema som Sias valpkull ska få. Den kommer att få heta. "SIAS GLASSKULL" kommer att döpa alla valpar efter sia glass. :)

 

Hoppas att ni också haft en bra helg.