Blogg

Dom växer så snabbt

2017-09-14 10:13 | 0 kommentarer

Valparna bara växer hela tiden. Dom har väldigt mycket kli i tänderna nu så nu har dom fått smaka på lite tugg ben. Gör ju så ont när dom biter oss i fötterna 😂  Jag förstår inte var tiden tar vägen. Tänker att jag ska skriva men så soringer tiden. Men det är bra med alla 4. Dom är i köket och valp rummet hela dagarna. Dom vill inte bara vara i valp rummet för då ävar dom på sin fina opera sång. Har tid hos veterinären nästa torsdag den 21/9. 

Dom har tyvärr inte fått komma ut ännu då regnet inte vill lämna oss och sen har vi haft på hälsning av höken som tog en tupp från oss och av en räv som lyckats ta sig in i trädgården och tog 3 hönor och 2 ankor. Så på mindre än 24 timmar förlorade vi 6 fåglar. Så jag har inte vågat ta ut valparna. Men så fort det är bättre väder så ska jag och sambon göra det så får vi tillsammans vakta dom en stund. 

 

Vi fick även tillökning i vår ank familj för 12 dagar sedan. Samma dag som valparna föddes bestämde sig min anka för att ruva. Så nu finns det 14 ällingar här hemma. 

 

Ska försöka ta lite nya bilder på valparna och lägga ut. 

Ha det så bra så länge så kommer här snart nya bilder. 

IMG_5877

IMG_5834