Blogg

Uppdatering

2019-02-25 15:33 | 0 kommentarer

Jag har nu skrivit en liten uppdatering på kontaktsidan med lite frågor jag önskar ni svara på om ni kontaktar mig. Alla kanske inte förstår att man önskar lite information i första kontakt mailet. Då vi är väldigt måna om var våra valpar hamnar så vill vi ju gärna ha så mycket information om blivande ägare innan vi bestämmer oss om vilka som får möjlighet att köpa valp.

Sen är ju ett mail med information om er väldigt bra då jag sitter och läser igenom alla innan jag bestämmer mig vilka som får möjlighet till att köpa en valp. Går ju alltid på min magkänsla när jag väljer ut och den har hittills stämt väldig bra då alla mina valpar har hamnat i fantastiska hem.

 

Sen vill jag påminna om vår facebook sida. Där uppdateras det mer och även valpköparna lägger ut om sina tramptass hundar och deras framgångar. Så gå med i gruppen om ni vill ha mer information. Den heter Tramptass kennel.

 

Sen kan jag meddela att ultraljudet på Calypso är bokat till den 5/3. Så nu håller vi tummarna.

 

Sen blev det lite förändring med hanhunds valet till Lucy. Men nu har jag hittat en hane och det kommer då endast att bli BLM och TRF valpar i den kombinationen. Jag meddelar hane när parningen är gjord. Men jag kan tala om att jag vet till 100% att det kommer bli fantastiska valpar i denna kombination.

 

Jag kommer eventullet att sälja av någon tik på ett foderavtal så är ni intresserade av det läs på om foderavtal för hund och kontakta mig efter det.

 

Det var allt för idag.

Njut av våren nu.


NCIS-kullen 5år

2019-02-22 10:56 | 0 kommentarer

Idag säger vi stort grattils till NCIS-kullen som fyller 5 år. 

Grattis till Tramptass Gibbs, McGee, Dinozzo, Kate, Ziva och Abby. 

Abby bor kvar hos oss. 

86393C93-3757-4CE1-A65C-0F51F4641B09


Parning

2019-02-03 15:46 | 0 kommentarer

Idag har jag varit och parat Calypso med en bi blue hane som heter Ior.

En liten glad sprallig hane är han. Han är bi blue. Och Calypso är bi bärare så vi hoppas på att få valpar 2 färgade valpar denna gången. Valparna är beräknade till helgen vecka 14. Kommer som vanligt att göra ultraljud efter 4 veckor. Så nu håller vi tummarna för att det blir valpar. 

Tack Carina på Babysocks kennel och Diana på Quipus kennel för jag fick låna er hane. 

Mer info finns under flicken valpar/planer

77C2C936-CEE1-47A7-A9CA-090C148DC97F