Blogg

Uppfödare utbildning

2019-09-15 10:46 | 0 kommentarer

Nu har jag påbörjat ett nytt äventyr. Jag har börjar gå en uppfödare utbildning som Svenska kennelklubben har. Jag har valt att gå kursen på distans då jag jobbar ca 18 kvällar i månaden och inte har möjlighet att åka iväg på kvällarna. Utbildningen håller på i 22 veckor. Detta ska bli så roligt och spännande. 

Ni som var uppsatta på Calypsos kull som tyvärr gick tom. Är ni fortfarande intresserade av valp från kommande kull får ni gärna skicka ett nytt mail till mig via kontakt sida. Ni ser dom kommande kullarna under fliken valpar. 

Sen går jag ju en valpkurs med Aya. Det är jätte roligt och hon är så duktig. Man lär sig mycket och får mycket bra erfarenheter. Jag har även kommit med på en ny kurs med Aya som börjar i November. Agility och Rally lydnad för valpar. Min dröm är att jag och Aya kommer tillbaka till agility planen i framtiden. 

 

Angående sjuk hundar i Norge önskar jag att alla tänker lite längre och inte låter sin hund hälsa på andra hundar och när ni söker info om det som händer kolla på skk och sva hemsida och motsvariga hemsidor i Norge. Va kritiska med allt annat ni läser då det går mycket olika rykten. Tänker på alla Tramptass hundar ute i Sverige och hoppas verkligen att ingen blir sjuk. 

Jag tränar fortfarande med Aya på brukshund klubben men hon får inte hälsa på någon hund. 

Om 5 veckor ska jag ställa ut Aya så hoppas på att det värsta har lagt sig tills dess. 

Ta hand om er och njut av den kommande hösten ❤️

9F092B4A-569F-4208-A42C-C408B438910F


Inga valpar

2019-09-03 14:36 | 0 kommentarer

Tyvärr är där inga valpar i Calypsos mage. Så vi får göra ett nytt försök till våren. Tack alla som visat intresse för Calypsos kull. Är ni intresserade av nästa kull får ni gärna skicka ett mail till mig. 

Så nu hoppas vi på små Calypso valpar till våren 2020