Hej!

När ni kontaktar mig för att visa intresse för att köpa en valp vill jag gärna att ni är pålästa om rasen.Vi har inga kö listor utan endast intresse lista.Och jag förbehåller mig rätten att välja vem som får möjlighet att köpa valp från oss. Självklart får man komma med önskemål men jag kan inte lova att vi kan uppfylla alla era önskemål. Vi strävar efter att föda upp familje hundar med bra metalitet. Vi har inga krav på att ni tävlar och meriterar era hundar. Jag lovar aldrig ut att en hund kommer vara bra på något speciellt då det är upp till varje ägare att motivera och träna sin hund till vad dom önskar att den ska kunna.

När ni mailar mig vill jag att ni svara på följande frågor.

Vilka är ni?

Hur gamla är ni?

Hur ser er familjesituation?

Var bor ni?

Vad har ni för planer med en kommande valp?

Önskar ni något speciellt kön?

Skriv gärna med ert telefon nr.

Då jag jobbar oregelbundna tider så vill jag ha första kontakt via mail så vi kan planera in en tid då det passar att vi ringer och pratar med varandra.

Ni är alltid välkomna på besök.

Hälsningar Maria

Kontakta mig

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.
  


 

Kontaktinformation - Exempel

Om du har några synpunkter på hemsidan och hur den kan bli ännu bättre, tar jag tacksamt emot dem och ber dig därför att du skickar det via kontaktformuläret.

Det är viktigt att besökaren har möjlighet att kontakta dig eller att kunna lämna feedback här på hemsidan. Därför kan du här lägga in text för att informera om de olika sätten som besökaren kan göra detta på.
Du kan t ex skriva in adresser och telefonnummer här på sidan.

Meddelanden som skickas via kontaktformuläret kommer till den mailadress som du anger i inställningarna för kontaktformuläret.
Som standard innehåller rutan för e-postadress den adress som du skrev in när du registrerade dig, men e-postadressen dit meddelanden ska skickas till kan du ändra till en annan e-postadress.

Kontaktformuläret kan du modifiera och anpassa efter egna behov.
Du kan lägga till och ta bort textfält, och du kan ändra texten ovanför kontaktformuläret samt rubrikerna för textfälten.