Bloggkalender

Blogg

Våren är på väg

2015-03-15 09:39 | 0 kommentarer

Ja nu har våren börja komma. Har varit på en del tävlingar men inga lysande resultat. Abby fick ett VG i Göteborg det känndes väldigt bra då det var hennes första internationella utställning. När jag var på Bellas dags kurs i agility så fick jag jätte många bra tips av Rebecka. Hon fick mig och Bella att jobba på fint. Jag har dock inga agility tävlingar inplanerade fören den 1 Maj. Tänkte ta det lite lugnt i år. Ska iväg på en utställning med Abby nu i slutet på Mars men sen kommer jag även där att ligga lite lågt. Eftersom jag har fått nytt jobb så måste det nu få gå lite i förhand. Eftersom jag nu jobbar nätter så är hundarna inte mycket ensamma och vi kan njuta av skogs promenader och träningar på eftermiddagarna. 

Just nu väntar jag på att Tezzie och Lucy ska löpa men dom verkar inte vilja detta. Jag ska inte para någon detta löpet men det hade varit skönt om dom hade löpt iallafall. 

Har fått massa fina bilder från mina valp köpare men måste bli klara med att ladda ner dom så jag kan lägga ut dom här.

Är så glad att jag kan följa vissa av valparna och få ser hur fina dom är. Känns dock som att alla är fulla av liv och bus.Förstår ite att valparna redan har hunnit bli 1 år. Känndes som det var igår som jag satt med Lucy och hon födde fram sin 6 små underverk. :)

Det var nog det jag hade att skriva om idag. Undra ni något så bara fråga.

Over and Out!