Bloggkalender

«maj 2016»
måntisonstorfrelörsön
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Senaste inlägg
Valp bubbla
Förhäxad kullen
Eevee Evolution kullen
Vi väntar valpar
Lassie
Parning
Äntligen löp
Mason söker nytt hem
Vår
4 veckor

Senast kommenterade
Abby
Valp planer
Lyckad Parning mellan Aya och Bongo
Exteriör beskrivning
Intresseanmälningar
Tramptass Plexus ”Idefix” söker nytt hem
Valparna har kommit
Sia är parad
Löp
I väntan på löp

Arkiv
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2015
  2014

  Blogg

  Oj vad det svänger.

  2016-05-26 23:25 | 0 kommentarer

  Ja här svänger det verkligen. Det blir inga valpar till somnaren. Lucy hade tyvärr gått över när vi skulle para henbe. Men vi gör ett nytt försäk till hösten/vintern. Så istället för en valpsommar får det bli lite tävlingar. 

  Vi började med 2 dagars i halmstad förra helgen. Där slog vi på stort jag och Tezzie. Vinst i hoppklass och därmed tog hon sin sjätte pinne i hopp ettan. Vi har äntligen fått vår titel AGHD som står för Agility Hopp Diplom. Jag ska skicka iväg diplom ansökan i morgon och då kommer hon även att reggas om och heter då AGHD Babysocks NO I. Det har varit en dröm att få en titel på en av mina hundar. Eftersom vi nu nådde mitt mål i klass 1 så valde jag att flytta upp henne till klass 2 som vi statade i under söndagen. Tyvärr diskade vi oss för Tezzie tyckte det var roligare med en tunnel istället för slalomet. Men det car ju vår första klass 2 bana så nu kan det bara vli bättre. Jag har anmält henne till Höganäs den 12 juni. 

  Idag har vi varit på agility för cancer då vår fd ordförande och agility tävlingsledare tyvärr inte klarade kampen mot cancern. Vi var många på plats. Alla intäkter gick till cancer fonden. Vi hade alla en trevlig och mysig kväll precis som hon hade velat att vi skulle ha det. 

  Abby gick starta sin första bana I blåbärs klass. Hon var jätte duktig. Tyvärr hade dom träning på skjut banan idag så jag fick inte ut Bella från bilen så det blev aldrig att hon fick köra något lopp. Tezzie var jätte duktig men jag klantade mig och skickade henne på fel tunnel ingång. Jaja vi hade roligt iallafall. 

  Min och Codas rally lydnad går framåt. Vi kkarade av att köra en bana med bara lite förar fel. Min tränare tycker att vi är redo för att tävla så jag "råkade" anmäla han till en tävling den 11 juni i Höganäs. Har även anmält honom till nationella utställningen i Tvååker i juli. Sen blir det nog 2 dagars rally i Falkenberg i slutet på juli också skulle det vara en rally i halmstad i Augusti. 

  Så det blir lite tävlingar under sommaren iallafall. 

  Vår dotter Maya var med ikvll på agilityn. Hon tycker det var jätte roligt och det bästa var ju att hon fick ha med sig sin Abby.

  Det var allt just nu. Hör gärna av er om ni är intresserade av en valp. 

  image

  image


  Sommar värme. Träningar, tävlingar och valp planer.

  2016-05-10 22:32 | 0 kommentarer

  Ja nu har sommar värmen kommit. Undrar hur länge den tänker stanna. Med värmen kom även löpen igång. Så nu löper alla 4 hundarna. Jag ska para Lucy nu med en väldigt fin trf hane. Info om hanen kommer när parningen är gjord. 

  Jag och Coda har börjat på rally lydnad. Det är jätte kul. Självklart har jag redan mål om att vi ska ut och tävla 😝 

  Snart är det dags för halmstads stora agility helg. Jag ska både tävla och vara funktionär. Hoppas att Tezzie har slutat löpa tills dess. 

  Idag fick Coda bada i dammen för första gången i år. Gick nästan inte att få hem honom 😝 

  Hoppas ni njuter av sommar värmen för det gör vi ☺️🌞

  imageimage