Bloggkalender

«september 2016»
måntisonstorfrelörsön
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Senaste inlägg
Vi går mor ljusare tider
Valparna är sålda
Håller tummarna
Eevee evolution kullen 3 veckor
Valp bubbla
Förhäxad kullen
Eevee Evolution kullen
Vi väntar valpar
Lassie
Parning

Senast kommenterade
Abby
Valp planer
Lyckad Parning mellan Aya och Bongo
Exteriör beskrivning
Intresseanmälningar
Tramptass Plexus ”Idefix” söker nytt hem
Valparna har kommit
Sia är parad
Löp
I väntan på löp

Arkiv
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2015
  2014

  Blogg

  Rally tävling, skogs promenad och snart semester.

  2016-09-20 23:57 | 0 kommentarer

  I lördes var jag och Coda på rally tävling nere i Klippan. Vi startade i första gången i fortsättnings klassen. Det gick väl både bra och dåligt. Coda var lite vimsig i början så det blev helt fel vid en skylt. Sen kommer vi fram till en spring skylt och skulle springa igenom 5 skyltar även hopp hindret. Coda tappade där och blev väldigt busig. Började hoppa runt och ville leka. Så missade öven en skylt där. Men vi fortsatte och kämpa och dom 4 sista skyltarna gick jätte bra. Vi fick 59p alltså inget godkänt resultat men jag är ändå nöjd över honom. 

  image

  Coda har också fått sin titel nu. Så lycklig över att jag har tagit två titlar detta året. 

  image

  Igår fick det bli en lång härlig promenad i skogen istället för alla måsten man har att göra. Ibland är det bara skönt att få försvinna in i skogen och låta tankarna försvinna. 

  image

  I morgon får jag valp köpare på besök 😊 Sedan på torsdag är det dags för en veckas semester för mig och barnen. Vi åker till Kos och slappar i en veckan. 

  Sen hoppas jag att Lucy vill börja löpa lagom tills jag kommer hem. 

  Finns nya bilder i fotoalbum 2

  Ha en skön vecka för det ska vi ha på Kos. 


  Ögonspegling och agility träning

  2016-09-08 21:20 | 0 kommentarer

  Idag var jag i Slöinge och ögonspeglade Sia och Lucy. Båda två var UA på ögonen så nu är det bara för Lucy att börja löpa så vi kan para henne sen 😊 Jag hade med alla 4 Sheltie så på vägen hem stannade vi till på klubben. Tanken var att alla skulle få träna men bilen visade 28 grader så jag körde bara kontakt fält och slalom med Tezzie. Det gick jätte bra super fina kontakt fält. Vi träffade Camilla och alla hennes härliga amerikanare som vi tog en promenad med. Härligt när 8 hundar kan springa lösa utan några som helst problem. 

  Ha en trevlig helg och njut av det fina vädret. Här vankas det jobb helg så klart. Alltid jobb när det är fint väder ute 😕 

  image

  image


  Söndag i hundarnas täcken

  2016-09-07 18:22 | 0 kommentarer

  I söndes var det så fint väder så vi bestämmde oss för att ta dom stora hundarna till sjön så dom fick bada lite. Coda älskar att bada. Det tog ett tag för Bella att våga gå i vattnet men till slut lossnade det och hon vågade doppa tassar och magen. 

   

  Senare på eftermddagen kom Tezzie och Lucys uppfödare på besök. Med sig hade hon Tezzie och Lucys mamma, en kullsyster var till dom och en halv syster. Så från 4 sheltie till 8. Det var inga problem att låta dom springa runt och busa. Barnen tyckte det var jätte roligt med så många hundar. 

   

  Idag har jag varit och tränst Rally med Coda. Det gick jätte bra. Men är jätte nervös inför vår första fortsättnings tävling.

   

  Imorgon ska jag till Slöinge och ögonlysa Sis och Lucy. Hoppas det går bra för båda två. 

   

  Jag har skapat ett nytt foto album. För det andra är fullt.

  Det var allt just nu. 

  image

  image 

  image

  image


  Sommaren försvann

  2016-09-01 21:10

  Ja sommaren försvann väldigt snabbt. Och mycket har vi ju faktiskt hunnit med. Jag har tävlat Rally med Coda och vi har fått våra uppflyttnings pinnar så nu kan han titulera sig som RLDN Solskenets Coda. Vi har anmält oss till vår första fortsättnings tävling. Sen har vi ju även börjat en kurs i fortsättning så vi lär oss dom nya skyltarna. Jag har börjat en spår kurs med bella. Det är jätte roligt att se hur hon jobbar. Jätte duktig är hon och det märks att hon tycker det är roligt. 

  Jag har lite tävlingar inplanerade i höst. En inof agility i Laholm med Tezzie och Bella. Sen har jag en agility i halmstad med Tezzie. 3 rally med Coda. En i Söderåsen en i Helsingborg och en i halmstad. 

  Sen har jag en inof utställning i Laholm med Abby och Sia. 

  Men vem är då Sia? Jo jag samäger henne med en kennel i Halmstad. Hon bor hos oss och är ett riktigt litet bustroll. Hon tar för sig av det hon vill ha. Hon är 14 månader gammal. Planen är att hon ska bli en blivande avels tik.  Kommer gör en egen sida om henne snart. 

  Sen går vi och väntar på att lucy ska löps så vi kan para henne. Eventuellt kommer jag lämna ut en valp på halv foder i denna kull.

  Det var lite just nu. Hoppas ni har haft en bra sommar. Det har vi haft iallafall. 

  image

  Svamp promenad i skogen. 

  image

  image

  Sia

  image

  Sheltie flickorna

  image

  Spårträning i skogen.