Blogg

oj vad tiden går

2017-01-28 22:33 | 0 kommentarer

Ja nu har det gått ett tag sen jag skrev. Tiden springer ifrån mig som vanligt. Jag och barnen har varit sjuka. Förkylda och hemsk hosta så har inte haft så mycket ork till något. Samtidigt så håller man på att planerar Mayas 5 års dag. På tisdag är det stora dagen.

Mitt i allt detta blev min 7 åriga katt sjuk så vi fick tyvärr ta bort honom. Allt ska hända samtidigt. Men det var det rätta beslutet.

Sen får vi ju inte glömma hulliganerna. Dom växer som bara den. Idag är dom 7 veckor. På tisdag är det dags för dom att åka till veterinären och sen är dom nästa helt redo att flytta till sina nya hem.

Förstår inte var tiden tar vägen. Men eftersom tiden springer så fort så har jag redan nu börjat planerar dom kommande valp kullarna. Jag är väldigt nöjd över mina val och hoppas på fantastiska valpar.

Tog nya bilder på valparna igår så ska gå igenom dom sen lägger jag ut dom här.

Hoppas ni haft en bra vecka och klarat er utan vinter förkyllningen.

Min fina  BERLIOZ

 * 2010.06.06 + 2017.01.24

9BCBEC22-CBC4-45B6-B319-78F4CEA61B8D


Tiden rusar iväg

2017-01-18 21:25 | 0 kommentarer

Tiden springer iväg. Hinner inte med den. Vi löser av varandra just nu här hemma i förkylningar, hosta och feber. Men så är det väl för de flesta denna årstiden. 

Valparna växer som dom ska iallafall. Dom har fått sin andra avmaskning också. Idag har jag fixat ihopa valp paketen till dom. Dom blir ju 6 veckor på lördag. Snart är det dags för dom att flytta till sina nya hem och växa och utvecklas till underbara hundar och familje meddlemmar. 

Nikki Sixx är fortfarande till salu om ni är intresserade av honom så kontakta mig via mail eller ring. 

DSC_6172Nikki Sixx

DSC_6154Nikki Sixx

 


4 veckor

2017-01-09 22:58 | 0 kommentarer

Tiden bara springer iväg. Nu har valparna blivit 4 veckor. Dom är busiga nu. Dom har börjat att få sina tänder så nu ska det smakas på allt. Dom växer jätte bra allihopa. Lilla Nikki längtar fortfarande efter en egen familj.

Han kommer förmodligen att bli en liten hane. Han är minst i kullen och jätte mysig och väldigt busig.

Jag bokade tid till dom i slöingen idag för vacc, chip, bes och ögonspegling.

Deras stamtavlor kom idag så nu har dom fått sina namn officiellt.

Har lagt ut lite nya bilder i foto albumet.

Håller även på med Sias sida. Får nog klart den snart.

Det var allt för denna gången.

Delar med mig av en bild på Nikki

DSC_6137


Valp köpare på besök

2017-01-06 20:07 | 0 kommentarer

Idag har vi haft valp köpare på besök. Först var familjen som ska köpa Tommy Lee på besök. Tommy ska bli husses nya ⭐️ i agility och rally är planen iallafall. Dom hade med sig sin dotter som också håller oå med agility och efter mycket funderingar så blev det bestämmt att Mick Mars ska bli hennes nya ⭐️ Så bröderna kommer att flytta tillsammans till Sölvesborg. Det känns som att jag även denna gången har hittat dom perfekta valp köparna😊 

Nu under eftermiddagen kom Pamelas matte och hennnes mamma och hälsade på. Pamela kommer att flytta till Sthlm och bli aktiv inom brukshund klubben. Hon och matte är båda nybörjare och ska försöka hitta sin aktivitet tillsammans.

I morgon kommer en familj från ljungby som ska köpa Vince och hälsar på. 

Så nu är det bara Nikki kvar som önskar sig en egen familj. 

DSC_5992

Fick en jätte fin bild på Abby idag. Hon var lite avensjuk på sina småsyskon så hon la sig i knät på Tommys matte och försökte ta all uppmärksamhet. 

IMG_1923

 


Bilder

2017-01-02 18:23 | 0 kommentarer

Nu ligger det nya bilder ute på valparna. I lördes så blev dom 3 veckor. Dom fick sin första avmaskning. Ingen av valparna brydde sig om nyårs raketerna utan dom sov sig igenom 12 slaget. 

Nikki Sixx och Mick Mars söker fortfarande efter sin familj. 

DSC_5999Nikki Sixx

DSC_5987Mick Mars