Bloggkalender

«februari 2017»
måntisonstorfrelörsön
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728

Senaste inlägg
Valp bubbla
Förhäxad kullen
Eevee Evolution kullen
Vi väntar valpar
Lassie
Parning
Äntligen löp
Mason söker nytt hem
Vår
4 veckor

Senast kommenterade
Abby
Valp planer
Lyckad Parning mellan Aya och Bongo
Exteriör beskrivning
Intresseanmälningar
Tramptass Plexus ”Idefix” söker nytt hem
Valparna har kommit
Sia är parad
Löp
I väntan på löp

Arkiv
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2016
  2015
  2014

  Blogg

  NCIS-Kullen 3 år

  2017-02-22 18:27 | 0 kommentarer

  Idag säger vi grattis till vår första valp kull. 

  NCIS-kullen som fyller 3 år idag. 

  Föräldar till denna kull är

  Shelteam Moonboy Dancer och Babysocks Ophelia. 

  IMG_2822IMG_2827

   


  Rocky och Shabo

  2017-02-19 22:28 | 0 kommentarer

  Ja nu har jag ju massa tid när valpisarna har flyttat. Så idag har jag skrivt lite om Shabo som ligger under våra änglar. Vill ni läsa om min lilla rädd hare så gå in där.

   

  Jag är även färdig med Rockys sida. 

  Jag har även skrivit ut dom ny rally skyltarna som har kommit så sks plasts dom och sen börja träna med Coda igen. Och kanske lite med Sia innan hon går på mamma ledigt. 

  Nu kallar sängen. 

  Ha en bra kommande vecka. Här blir det jobb hela veckan och till helgen är det dags för det efterlängtade barn kalaset 😉 

   IMG_2617ROCKY

  IMG_1986SHABO


  Nu är det tomt i huset

  2017-02-18 15:06 | 0 kommentarer

  Ja igår var det dags för Tommy och Mick att flytta. Lucy var jätte glad när familjen Lönnquist kom. Som att hon redan förstod att det var pojkarns tur att flytta nu. Det blev väldigt tomt och tyst här nu när alla fem har flyttat. Abby och Sia låg i samma korg hela kvällen. Dom tog det nog hårdast. Lucy låg i valp korgen och tig upp så mycket plats hon kunde. Bella låg i lilla soffa. Och Tezzie och Sotis i stora soffan. Jag fick en liten plats i bredvid Sotis. Stackars Coda fick vara i hallen för Tezzie står i hög löp.

  Nu nör man får lite mer tid så är det dags att börja träna lite igen. Mitt mål är att köra Coda första start för i år i början på April. 

  Tänkte också göra färdigt resten av sidan. 

  Jag tänker para Sia när hon börjar löpa. Vet inte exakt när det är. Men någon gång under våren. Har hittat en jätte fin hane till henne. Jag har också anmält henne till Malmö Internationella utställning i mitten på Mars.

  Ha en fortsatt trevlig helg 😊

  IMG_2686

  Fredags Mys

  IMG_2451

  Mick och Tommy


  Nu har jag kommit igång

  2017-02-13 23:04 | 0 kommentarer

  Ja jag är ju en person som hatar att sitta vid datorn. Jag är praktisk av mig. Har ett praktiskt arbete. Så när jag ska sätta mig vid datorn så suckar jag och blir uttråkad innan jag ens har startat upp den. Men hemsidan måste ju uppdateras. Och det är bara jag som kan göra det. Men nu har jag kommit en bra bit på väg iallafall. Har uppdaterat Coda, Tezzie och Sia´s sidor. Håller nu på att uppdatera Forst och Mötley kullens sidor. Lagt in en del nya bilder. Uppdaterat start sidan så nu är det ju bara bloggen kvar att skriva i.

  På fredag flyttat Tommy och Mickey. Det kommer att bli tomt i huset utan valpar men jag vet två damer som kommer att bli glada (Bella och Tezzie) Dom är så trötta på valparna nu så jag har fått stänga in Bella och Tezzie i vardagsrummet för dom bara morrar åt valparna när dom kommer för nära. 

  Sia och Abby kommer nog va dom som blir ledsna när dom flyttar. Dom älskar valparna. Idag var vi ute en bra stund och dom härjade runder för fullt. efter 1 timme så ville valparna fortfarande vara ute. men efter många om och men fick jag in dom. Brödrarana är nämnligen fulla av bus. 

  I morgon har jag lovat att vi ska gå till lekplatsen med Abby, Sia, Lucy, Tommy och Mickey. Tezzie har börjat löpa och är väldigt hängig. Hon hatar att löpa och tycker inte om kyla så hon får vara hemma. och För Tommy och Mickeys skulle är det bäst att surisen Bella stannar hemma med Tezzie. 

  Jag har anmält Sia till Malmö int i mars och ska anmäla Coda till Rally i Råådalen i april. Snart börjar tävlingarna igen.

  Jag tänker fortfarande en hel del på dom blivande valp kullarna. Jag kör ju alltid olika teman på mina kullar. Jag har haft. NCIS-kullen. Frost-kullen och Mötley Crüe-kullen. Så jag kan nu avslöja vad Sia´s första kull ska få för tema. SIA GLASS-kullen såklart. :P

  Ha en jätte mysig alla <3 dag i morgon. 

  IMG_2489


  Vince, Nikki & Pamela har flyttat

  2017-02-07 23:54 | 0 kommentarer

  Ja nu har dom flyttat ut. Vince, Nikki och Pamela har tagit sina väskor och flyttat. Vince och Nikki har både flyttat till ljngby. Så dom är inte så långt ifrån oss. Pamela körde jag till halmstad flygplats igår där jag mötte upp hennes matte och sen tog dom flyget tillbaka till Sthlm. Flytten har gått bra för alla tre. Vi önskar er alla tre lycka till. 

  Tommy och Micky kommer att stanna kvar hos oss till fredagen den 17/2. Det är lite lugnare hemma nu. Idag har dom varit ute och busat i snön. Det var spännande men lite kalt.

  Nu längtar vi efter våren och sommaren. 

  Här kommer lite nytagna bilder. 

  IMG_2328Vince

  IMG_2331Nikki

  IMG_2308Pamela

  IMG_2321Tommy

  IMG_2324Micky


  Veterinär besök och bus i trädgården

  2017-02-02 20:55 | 0 kommentarer

  Nu har valparna varit hos veterinären. Det gick jätte bra för dom. Alla blev UA på besiktningen och UA på ögonspeglingen. Känns super bra. Bil resan gick också jätte bra. Sen var dom rätt trötta på kvällen och sov nästan hela kvällen. 

   

  Idag fick dom springa av sig i trädgården. Det var jätte roligt. Dom utforskade och hade sig. Ankorna var lite läskiga. Snart är det dags för några av dom att flytta. 8 veckor går jätte fort. 

  Men innan flytten ska dom få vara med på ett 5 års kalas i morgon. 

  Finns jätte många nya bilder i Mötley Crüe albumet. 

  Ha en trevlig helg. 

  IMG_2142