Bloggkalender

Blogg

Lucy löper

2021-01-31 19:10 | 0 kommentarer

Nu har Lucy börjat löpa så förhoppningsvis dra hon igång dom andra. Så vi hoppas på parning i februari.


Intresseanmälningar

2021-01-26 13:18 | 1 kommentarer

Det bara trillar in intresseanmälningar till kommande valpkullar. Kollar igenom alla idag. Inser att jag kommer inte kunna återkomma till alla. Så ni som verkligen är intresserade får gärna återkomma till mig igen även om ni har mailat innan så jag vet om ni vill vara kvar på intresselistan eller inte. 

Mvh Maria


I väntans tider

2021-01-14 12:52 | 0 kommentarer

Gott nytt år på er. Nu har vi kommit in i 2021. Hoppas på att detta året blir lite bättre än förra året. Förra året fick vi stå ut med mycket. Vi började året med att låta vår fina Tezzie somna in. Sedna drog pandemi i gång och nästan allt blev instället. Sen kom ett annorlunda jul firande och efter jul blev vår ponny jätte dålig så vi fick akut låta henne somna in. Så två fyrbenta lämnade oss förra året. Ni hoppas vi på positiva saker detta året. 
Jag ska ju para både Aya och Sia. Velar lite med hanarna med tanke på väder just nu så får vi se hur långt jag vågar ge mig ut och köra. Vi drömmer om att Aya ska få en blå tik som kan få stanna kvar hos oss. Men sen har vi också börjat fundera på att behålla något mer. Men vi får se vad det blir först. Men sen är det inte helt säkert att det blir parning med blått för Aya. Allt handlra lite om vädret just nu. Vill inte ge mig ut i snö kaos. Så jag kollar runt efter några reserver. 

Hoppas ni har haft en bra jul och ett bra nyår. 

Vi fortsätter att hålla ut och hålla avstånd.